Följ oss

V75 Romme – Analysen

Sport

V75 Romme – Analysen

V75 Romme – Analysen

Figaros system: 448kr

Avd 1

Efter uppehåll kommer hästen jag håller högst och jag funderar på att spika. Numros hästar kommer ofta tillbaka och presterar direkt, högst rankad 7. Express Love. Bakom har jag två hästar, 3. Jello w & 9. Castor the Star. Tar man alla så är man helgarderad

Mitt spel: 7, 9

Avd 2.

Känns så enkelt som att favoriten rundar hela banan först, från start till mål. 1. Sandokan. Bakom där så är de dock öppet och jag tror de blir körning i många spår sista halvan av loppet vilket ofta triggar bakspårshästarna att göra lite mer än vanligt.

Mitt spel: 1, 3, 7, 11

Avd 3.

Vi vet att både Click Bait & Chapuy är sylvassa i starten. Dock är Chapuy den som alltid den hästar som hamnar i ledningen i slutändan och brukar spurta undan tillslut på 1640m.

Four guys dream gjorde ett riktigt topplopp senast och kan säkert göra samma igen, tror dock inte de räcker på utsidan om Chapuy. Om de gasas så mycket att Chapuy inte orkar så kommer inte Four guys dream heller hålla hela vägen.

Mitt spel: spik 3. Chapuy

Avd 4.

Kul lopp som jag tycker ser enkelt ut på förhand, tror man kan spika 7. Kavaleren*.  Kruxet här är om det blir en galopp med farten i starten. Då bjuder han in andra. En stående Tekno Jerven är dock alltid ett hot. Så jag kommer låsa på dessa. Dock finns de många bra hästar som är med här.

Mitt spel: Lås 7 & 13

Avd 5.

Öppnaste loppet i omgången och förmodligen de mest spännande.  Jag tar fram breda penseln och garderar. Vill man gå kort så håller jag 4. Marre’s Dreamboy och 9. Digital Class högst.

Mitt spel: 3, 4, 5, 6, 7, 9, 11, 12

Avd 6.

Bästa spiken i omgången, 5 Sameritana.

Förstår inte varför de är så mycket spekulationer i detta loppet. Svårt spår absolut, men jag tror inte hon visat upp allt hon har än. Sen är inte motståndet så skrämmande. Sameritanas resultatrad kommer att se bättre ut inom kort.

Mitt spel: spik 5. Sameritana

Avd 7.

Jag gillar och håller 10. Friends of Elves högst, både för att häst och kusk gillar samma taktik. Köra i sista sväng och ha nosen först på målfotot. Sen har jag stark känsla för Timo Nurmos hästar generellt idag och här tar han ut Destino D.J. Loppet är öppet och jag garderar.

Mitt spel: 3, 4, 6, 8, 9, 10, 12

 
 
Figaros travsnack

Brinner för trav, spelar efter min egna analys, går för att vinna dem stora pengarna. Rygga gärna mina spel eller ta del av tips.

Klicka för att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fler artiklar i Sport

Reklam Northern Hooligans Shop

Populära

Facebook

Reklam Northern Hooligans Shop
Till toppen