Följ oss

Verklighetens ”Ensam hemma 2”

Bilder

Verklighetens ”Ensam hemma 2”

Verklighetens ”Ensam hemma 2”

Ett spädbarn övergavs på en flygplats i Tel Aviv av sina föräldrar, som försökte gå ombord på deras flyg till Belgien utan honom efter att de misslyckats med att köpa en biljett till barnet, sa myndigheterna.

De icke namngivna föräldrarna, som båda hade belgiska pass, hade anlänt till Ben Gurion-flygplatsen i Tel Aviv på tisdagen med sin bebis och planerade att gå ombord på ett Ryanair-flyg till Bryssel, berättade den israeliska flygplatsmyndigheten för lokal Channel 12.

Men enligt tjänstemän anlände familjen till terminal 1 sent, efter att incheckningsdisken hade stängt, och föräldrarna var antingen oförmögna eller ovilliga att köpa en biljett till sitt barn.

Mamman och pappan lämnade sedan babystolen med sin son bredvid incheckningsdisken medan de rusade mot säkerhetslinjen så att de kunde gå ombord på flyget.

Jag tror att vi måste vänta på att mer detaljer kommer ut om detta. Jag tycker att det här låter som en omgång Chicken Race.. Föräldrarna trodde nog att de kunde flyga med ett litet spädbarn i knät gratis.

Sedan insisterade flygbolaget på att föräldrarna skulle köpa en plats och föräldrarna valde att chansa, helt idiotiskt men känns som den enda rimliga förklaringen, ingen chans att de någonsin trodde att flygbolaget bara skulle säga, ”okej varsågod och lämna din bebis här. Njut av ditt flyg hem i fred”.

De trodde förmodligen att de skulle gå ombord på flyget och flygbolagets personal skulle bara ge dem deras barn. Stort misstag. Flygbolaget synade bluffen. En bluff-off, om du så vill. De ringde polis och säkerhetspersonal. Ingen flygresa hem och du äger fortfarande den här jävla bebisen som du förmodligen skapade av en slump.

David Holm

Big swinging dick at the cracker factory

Klicka för att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fler artiklar i Bilder

Reklam Northern Hooligans Shop

Populära

Facebook

Reklam Northern Hooligans Shop
Till toppen